Mama Viol - Bandet som ligger fel i tiden

Musik (mp3) Ackord och texter Bilder Om Mama Viol Kontakta Mama Viol

 
Om Mama Viol

Bandet Mama Viol bildades 1997 av Martin Vilcans och Mathias Olsson. Bandet består idag av:
 
Jocke Grafström (sång, bas)
Martin Vilcans (sång, gitarr, text, musik)
Jocke Löfberg (trummor)
Mathias Olsson (sång, gitarr, text, musik)
Monica Berg (sång)

Diskografi

För dina röda ögons skull (2012)
Försent (2002)
Visor för världen (2000)
Vem har tid med losers (1999)
SPREJ (1998)

Dessutom har Mama Viol medverkat på ett antal samlingsskivor, bland annat Ljuv Musiks julskiva.



Mama Viol på Facebook Mama Viol på Spotify Mama Viol på MySpace Mama Viol på Last.fm
Mama Viol på Flickr Mama Viol på Twitter Mama Viol på YouTube Nätverket Ljuv Musik